A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробниче навчання

      

 

Дата: від до Скинути

Урок виробничого навчання: підготовка до тепличних робіт та висівання насіння.

Сьогодні під керівництвом майстра виробничого навчання Загородньої Олени Василівни учні здобували важливі навички, необхідні для роботи у сфері тепличного господарства. Під час заняття вони відпрацьовували етапи підготовки теплиці до експлуатації, а також виконували висівання насіння огірків, баклажанів і перцю у касети.

15:07 27.01.2025

Відкритий урок на тему: «Мурування глухих стін завтовшки в одну цеглину за однорядною системою перев'язування швів»

17 грудня 2024 року майстер виробничого навчання Валентина Семенівна Мироненко, фахівець з професії "Муляр", провела відкритий урок на тему: «Мурування глухих стін завтовшки в одну цеглину за однорядною системою перев'язування швів».

15:00 17.12.2024

Висаджування лохини сорту «Дюк»

Сьогодні учні групи №12 за професією «Плодоовочівник» долучилися до важливої події – висаджування лохини сорту «Дюк». Саджанці, які ми придбали на виставці у Львові, стали початком нового етапу нашої навчальної роботи, спрямованої на опанування сучасних агротехнологій.

11:58 19.11.2024

Перевірна робота в групі №24

13 листопада 2024 року в групі №24 відбулася важлива подія — перевірна робота перед виходом на виробничу практику. Учні продемонстрували свої професійні вміння, накопичені за навчальний період, вразивши нас кулінарною майстерністю. 

15:50 13.11.2024

Перевірна робота в групі №35

01.11.2024 року майстер виробничого навчання Бовкун Тетяна Анатоліївна провела перевірну роботу з виробничого навчання в групі №35. Під час виконання завдань майбутні перукарі продемонстрували техніки виконання сучасних стрижок, модельних зачісок,фарбування та колорування волосся.

16:12 01.11.2024

Чудовий день у господарстві ФГ «Шакули»

Учні групи №12 з професії «Плодоовочівник» разом з майстрами виробничого навчання Загородньою Оленою Василівною та Куценко Сергієм Борисовичем провели чудовий день у господарстві ФГ «Шакули». Їх зустріли надзвичайно гостинно, за що ми дуже вдячні!  Наші майбутні фахівці не тільки попрацювали на полі, допомагаючи у зборі врожаю буряків та помідорів, а й детально ознайомилися з тонкощами ведення овочівництва. Частина зібраних овочів вже відправлена до їдальні нашого навчального закладу, де вони стануть основою смачних та корисних страв. А в нагороду за свою старанну роботу діти отримали солодкі кавуни, які стали приємним завершенням цього чудового дня. Дякуємо Василю Васильовичу Шакулі за підтримку і співпрацю!

15:46 25.09.2024

Наші майбутні плодоовочівники готують сухофрукти

Подивіться на ці юні, щасливі, усміхнені обличчя! Мені здається, чи саме зараз народжується новий бренд? Наші майбутні плодоовочівники готують сухофрукти. І не просто порізали яблука на сушину, а спакували їх. На етикетці - емблема навчального закладу. Гордість за наше майбутнє! Проєкт "Плодоовочівник" реалізується за фінансової підтримки Eberhard-Schöck-Stiftung.

15:30 20.09.2024

Кваліфікаційний іспит водіїв

24-26.06.2024 року майстрами виробничого навчання Грищенюком Олександром Васильовичем та Назарчуком Віктором Миколайовичем був проведений внутрішній іспит для здобувачів освіти групи №31, №32 з професії "Водій автотранспортних засобів категорії "С". Майбутні водії виконували вправи згідно програми водіння. Поставлені завдання були виконані в повному обсязі.

16:00 24.06.2024

Пробна кваліфікаційна робота з професії «Кондитер»

20-21 червня 2024 року було проведено пробну кваліфікаційну роботу з професії «Кондитер» 3 розряду зі здобувачами освіти Ⅲ курсу групи №34 під керівництвом майстра виробничого навчання Кіріакіді В. О.

15:34 21.06.2024

Пробна кваліфікаційна робота в групі №2ТУ з професії "Кухар"

30 квітня 2024 року у групі №2ТУ відбулась пробна кваліфікаційна робота з професії "Кухар".  Під час приготування страв здобувачі освіти продемонстрували естетичний смак та творчий підхід, а також показали справжній креатив з використання додаткових компонентів для  оформлення страв. Бажаємо реалізувати всі ваші професійні здібності та бажання!

15:00 30.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено