A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тижні, декади

Дата: від до Скинути

Відкритий урок «Національні бойові мистецтва».

Бойові мистецтва всіх країни мають особливості та цікавинки. Усі методи бою формувались відповідно до певних історичних подій, мотивацій і життєвих потреб. Головна їх мета полягала в забезпеченні захисту від супротивника, який міг з’явитись на полі бою або посеред вулиці.

13:55 07.12.2022

6  грудня – День Збройних Сил України.

6  грудня – День Збройних Сил України.  Сьогодні  ЗСУ – це хоробрість, звитяжність та надія українців. Надія України. На їхніх бойових плечах – роки захисту нашої Батьківщини. Увесь світ бачить, що міць ЗСУ непохитна, як і наша віра в них.

12:00 06.12.2022

«Волонтери – люди доброї волі»

Війна не може бути на якійсь певній частині території, якщо вона заходить, то це біда для всіх. І тому нейтральним бути не можна.

12:45 05.12.2022

Професійний графікон «Студія смаку»

Кухар – це не просто професія. Багато хто, і це цілком справедливо, називають її мистецтвом. Приготування їжі – унікальний процес. Рецепт – це лише загальна мапа приготування страви. Баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно робити ті чи інші дії з продуктами і спеціями, - це ціла симфонія. Оволодіти цим мистецтвом самостійно практично неможливо, завжди потрібна порада людини, яка вміє готувати. Щоб дізнатися, хто з учнів кухарських професій є найкращим, 25 листопада 2022 року майстер виробничого навчання Ірина ЧЕРНЕНКО провела професійний графікон «Студія смаку». В студії визначили: щоб стати професіоналом, потрібно багато знати, сумлінно вчитися, не зупинятися на досягнутому і впевнено крокувати до своєї мрії.

16:44 25.11.2022

Проєкт «Кулінарія – мистецтво чи наука?»

24.11.22 тиждень з професії «Кухар,кондитер» продовжили викладач спецдисциплін Безпалько О. В. та учні груп №14 та № 2ТУ, які підготували творчу проєктну роботу «Кулінарія – мистецтво чи наука?».

17:04 24.11.2022

Година спілкування «Перлини кулінарії»

Українці – привітний і гостинний народ, який вміє нагодувати так, щоб гостям щедрий стіл запам’ятався надовго. Якими стравами славляться різні області нашої країни, а також якими смаколиками найбільше може здивувати Вінниччина? Про це дізналися учні групи №14 на годині спілкування «Перлини кулінарії», яку 23 листопада 2022 року провела майстер виробничого навчання Тетяна ДМИТРІЄВА.

15:32 23.11.2022

Майстер клас із ліплення вареників

Серед розмаїття українських страв особливе місце займають вареники. Про них складають пісні, пишуть вірші, гуморески, їм споруджують пам’ятники. З цією стравою пов’язано багато українських традицій та звичаїв.

15:10 21.11.2022

Підсумки методичного тиждня

З 7.11.2022 р. по 11.11.2022 р. у ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» згідно плану роботи освітнього закладу на 2022-2023 навчальний рік було проведено методичний тиждень.

15:00 11.11.2022

Засідання краєзнавчо-дослідницької групи «Пошук».

11.11.2022 року викладачем історії Лукашевою Л. І. та гуртківцями було проведено засідання краєзнавчо-дослідницької групи «Пошук» на тему « Російсько-українська війна.  Повномаштабне  вторгнення Росії на територію України 2022 року».

14:00 11.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено