A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Тижні, декади

Дата: від до Скинути

Відкритий урок індивідуального водіння «Прийоми керування автомобілем»

Давно минули ті часи, коли людина все своє життя могла провести в одній місцевості, яку можна було обійти пішки. Сьогодні нам доводиться переїжджати з одного міста в інше, перевозити різного роду вантажі. Виходячи з цього, можна стверджувати, що без послуг водія просто неможливо обійтися. Першою сходинкою для отримання водійських прав є  професійно-технічне навчання з професії «Водій автотранспортних засобів».

13:35 11.11.2022

Відкритий урок з предмету «Облік, калькуляція і звітність»

Підприємства ресторанного господарства надають всілякі послуги населенню та реалізують різні страви, кулінарні та кондитерські вироби. Стрімке зростання кількості закладів ресторанного господарства потребує висококваліфікованих робітників, які могли б не тільки готувати їжу, а й економно витрачати сировину для її приготування.

14:02 10.11.2022

Відкритий інтегрований урок виробничого навчання та перукарської справи

09.11.2022 р. майстер виробничого навчання Наталія КУЗЬМІНСЬКА та викладач  Людмила СТАРОХА провели відкритий інтегрований урок виробничого навчання та перукарської справи з теми «Виконання хімічної завивки волосся на спіральні коклюшки».

14:51 09.11.2022

Відкритий урок індивідуального водіння

08.11.2022 р. у рамках проведення методичного тижня майстром виробничого навчання Назарчуком В. М. був проведений відкритий урок на тему "Посадка на робоче місце. Прийоми дій органами керування і сигналізації". Під час проведення уроку індивідуального водіння учень набув практичних навичок: займати місце водія, регулювати сидіння, дзеркала заднього виду, користуватися ричагами і  важелями, контрольно-вимірювальними приладами, світловою сигналізацією. Учневі було задано випереджувальне завдання щодо правильності поведінки водія за кермом транспортного засобу.

14:01 08.11.2022

Майстер-клас з приготування бутербродів

В рамках проведення методичного тижня майстром виробничого навчання Черненко І. І. на високому рівні був проведений майстер-клас з приготування бутербродів. Захід відбувся з метою демонстрації трудових прийомів з приготування бутербродів та передачі свого досвіду, що так необхідний здобувачам освіти. В майбутньому вони зможуть застосовувати його в обраній професії. Під час майстер-класу панувала особлива атмосфера, адже майстер виробничого навчання разом зі своїми учнями старанно працювали, доклавши чималих зусиль. Ірина Ігорівна продемонструвала, що навіть з самих звичайних продуктів можна приготувати незвичайний бутерброд, якщо є бажання перетворити будні в свято, а свято зробити веселим і незабутнім. Кажуть, що творчість – це все, що ми робимо, мінус те, що ми робимо для виживання. Тож будьмо творчими, щоб могли знайти натхнення в таких простих речах, як бутерброди. Все буде Україна!

13:56 07.11.2022

Засідання творчої групи краєзнавчо-пошукового гуртка "Слідопит"

07.11.2022 року в навчальному закладу стартував методичний тиждень, який розпочався із засідання творчої групи краєзнавчо-пошукового гуртка "Слідопит", яке проходило в КП "Хмільницька районна бібліотека". Під час засідання учасники творчої групи "Слідопит" познаймилися з краєзнавцем Оксаною Михайлицею, яка розповіла гуртківцям про мальовничі місця Хмільника та Хмільницького району.

13:48 07.11.2022

Хімічний марафон

З метою активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти 28.10.2022 р. в рамках проведення тижня природничо-математичних предметів викладачем хімії Загоровською А. А. був проведений захід «Хімічний марафон». Це гра-вікторина, яка розширює, поглиблює і узагальнює знання здобувачів освіти, розвиває швидкість логічного мислення, підвищує емоційний рівень засвоєння знань, дає можливість проявити свої кращі особисті якості і в цілому розвиває інтерес до хімії.

12:49 28.10.2022

Екологічному брейн-ринг

27.10.2022 року викладач Дубовіцька М. В. та учні групи №34 взяли участь в екологічному брейн-ринзі. Мета заходу: формувати в учнів свідоме ставлення до навколишньої природи та розвивати екологічне мислення;сприяти правильному ставленню до довкілля; ознайомити з актуальними екологічними проблемами та шляхами вирішення екологічних криз.

13:30 27.10.2022

Інтелектуальна гра «Де логіка?»

26.10.2022 р. викладач Грабчак Л. І. провела інтелектуальну гру «Де логіка?». Мета гри: розвивати логічне мислення, формувати вміння розмірковувати та мислити несуперечливо і послідовно, виховувати вміння чітко висловлювати думку та аргументувати власну позицію, а також знаходити виходи зі складних ситуацій, вміння керувати власними емоціями. Логіка необхідна майже в усіх сферах життя, чим краще розвинута логіка, тим успішнішою людина може стати.

13:29 26.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено