A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Гідропоніка – технологія сьогодення!

Дата: 26.07.2024 21:15
Кількість переглядів: 13

Гідропоніка – це мистецтво вирощування рослин у воді. Ця технологія є одним із найбільших суттєвих досягнень за останні роки та набуває все більшої популярності. За допомогою гідропоніки можна отримати хороший урожай рослин найкращої якості.

Вертикальна гідропольна система Green Future – це високотехнологічне обладнання для вирощування екологічно чистих зелені та пряних трав. Вона складається зі стелажу, гідропонних піддонів, системи високоефективного led – освітлення, насосу і системи трубопроводів, через які, власне, і отримують рослини поживний розчин. Спеціальна конструкція лотків дозволяє насичувати розчин киснем, що напряму впливає на ріст і розвиток рослин. Ця установка дозволяє отримувати високі результати врожайності, а якість продукції порадує найвибагливішого покупця.

І все це – вже у нас, в лабораторії плодоовочівників ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти»! Наша задача – експериментально вийти на новий рівень продуктивності у вирощуванні зелені і пряних трав! Гідропоніка – технологія сьогодення!

Дякуємо нашим німецьким партнерам, спонсорам з Фонду Ебергарда Шьока (Баден-Баден, Німеччина) за можливість йти в ногу з часом, дякуємо Віктору Шулешко, засновнику вертикальних ферм у Дніпрі Green Future, винахіднику агроосвітлення,  за співпрацю!

Здобувай професію «Плодоовочівник. Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія «А1»)» у нашому навчальному закладі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено