Позаурочний захід "Молекулярна кухня"
У світі активно розвивається нова гастрономічна мода - молекулярна кухня. Цей тренд стає популярним серед справжніх любителів: з'являються нові технології приготування і профільні ресторани. Від сучасної кухні гурмани очікують яскравих вражень та неймовірних емоцій.
23.02.2024 року викладачем Людмилою ПОПОВИЧ було проведено сучасний позаурочний захід "Молекулярна кухня", який став підсумком тижня з професії "Кухар, кондитер". Викладач разом із здобувачами освіти зробили екскурс в історію молекулярної кухні, познайомилися з її засновниками, з новими технологіями приготування страв та девайсами, які наразі використовуються. Було презентовано відео-ролик, в якому випускники нашого Центру демонструють приготування страв за су-від технологією у закладі "Chillout on Yonge" ("Візит").
Здобувачі освіти та педагоги були вражені від побаченого, отримали масу яскравих та позитивних вражень.