A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Позаурочний захід "Молекулярна кухня"

Дата: 23.02.2024 17:31
Кількість переглядів: 16

У світі активно розвивається нова гастрономічна мода - молекулярна кухня. Цей тренд стає популярним серед справжніх любителів: з'являються нові технології приготування і профільні ресторани. Від сучасної кухні гурмани очікують яскравих вражень та неймовірних емоцій.

23.02.2024 року викладачем Людмилою ПОПОВИЧ було проведено сучасний позаурочний захід "Молекулярна кухня", який став підсумком тижня з професії "Кухар, кондитер". Викладач разом із здобувачами освіти зробили екскурс в історію молекулярної кухні, познайомилися з її засновниками, з новими технологіями приготування страв та девайсами, які наразі використовуються. Було презентовано відео-ролик, в якому випускники нашого Центру демонструють приготування страв за су-від технологією у закладі "Chillout on Yonge" ("Візит").

Здобувачі освіти та педагоги були вражені від побаченого, отримали масу яскравих та позитивних вражень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено