A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Подорож в історичний музей м. Хмільник

Дата: 20.02.2024 17:29
Кількість переглядів: 7

З метою поглиблення знань здобувачів освіти про патріотизм, про Майдан, про героїв Небесної Сотні та вшанування їх пам’яті учні навчального закладу разом із вихователями гуртожитку відвідали в історичному музеї м. Хмільника виставку, присвячену 10-ій річниці Небесної Сотні.

Цікаві, змістовні розповіді екскурсоводів музею, фільм про Майдан, про участь хмільничан в Революції Гідності сприяють вихованню в підлітків почуття національного патріотизму, формуванню в них активної життєвої позиції, громадянської самосвідомості, почуття гордості за рідну Україну, за її історію, за її героїв.

Ці історичні події стали для нас справжніми життєвими уроками, а Майдан - символом і взірцем жертовності, незламності, мужності і стійкості.

Продовжуючи традиції боротьби Небесної Сотні, український народ і його Збройні Сили мужньо борються сьогодні з російським агресором, путінською ордою, жертвуючи життям заради щасливого майбутнього України, її цілісності, недоторканості, незалежності, свободи і гідності.

Хочеться вірити, що і наші учні, натхненні цими доленосними подіями, теж стануть справжніми захисниками своєї Батьківщини, її волі і честі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено