Проєкт «Кулінарія – мистецтво чи наука?»
24.11.22 тиждень з професії «Кухар,кондитер» продовжили викладач спецдисциплін Безпалько О. В. та учні груп №14 та № 2ТУ, які підготували творчу проєктну роботу «Кулінарія – мистецтво чи наука?».
Формою проведення заходу було обрано дослідницький проєкт, оскільки це одна із найбільш ефективних технологій під час дистанційного навчання.
Кожна із груп працювала над своїм проєктом: 14 група – «Кулінарія як наука», 2ТУ група – «Кулінарія як мистецтво». Під час підготовки проєктів у процесі наукового пошуку учні самостійно здобували нові знання, виявляли творчі здібності, розв’язували проблеми.
У результаті спільної напруженої праці до уваги широкого загалу учнів були представлені яскраві та цікаві презентації. Здобувачі освіти 14 групи створили також публікацію у вигляді кулінарного вісника.
Група учнів в ролі незалежних експертів зробила висновок: «Кулінарія – це мистецтво на науковій основі».