Професійний графікон «Студія смаку»
Дата: 25.11.2022 16:44
Кількість переглядів: 49
Кухар – це не просто професія. Багато хто, і це цілком справедливо, називають її мистецтвом. Приготування їжі – унікальний процес. Рецепт – це лише загальна мапа приготування страви. Баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно робити ті чи інші дії з продуктами і спеціями, - це ціла симфонія. Оволодіти цим мистецтвом самостійно практично неможливо, завжди потрібна порада людини, яка вміє готувати. Щоб дізнатися, хто з учнів кухарських професій є найкращим, 25 листопада 2022 року майстер виробничого навчання Ірина ЧЕРНЕНКО провела професійний графікон «Студія смаку». В студії визначили: щоб стати професіоналом, потрібно багато знати, сумлінно вчитися, не зупинятися на досягнутому і впевнено крокувати до своєї мрії.