A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Україна соборна. Разом до перемоги!

Дата: 19.01.2023 16:33
Кількість переглядів: 146

19 січня 2023 року в читальному залі КЗ «Бібліотека для дорослих» пройшла година державності «Україно, молюсь за єднання, за соборність святую твою». До участі в заході долучилася учнівська молодь та викладачі навчального закладу (Вознюк С. В., Лукашева Л. І.,  Бахіна А. В., Стороженко Л. А.).    

Усі присутні хвилиною мовчання вшанували  пам'ять захисників, які  віддали своє життя за свободу, мир і незалежність України.  

Працівники бібліотеки цікаво й оригінально розповіли про те, як Україна йшла до своєї незалежності. Їхня розповідь була доповнена переглядом фільму «Злука».

Усі охочі, взявши участь у грі-вікторині «Як я знаю Україну», змогли перевірили та поповнили свої  знання про Україну як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями та традиціями

На деякий час всі учасники заходу відчули себе членами великої родини, об’єднавшись у флешмобі «Україна єдина».

Також організатори представили виставку – присвяту «Моя єдина Україна, одна для всіх як оберіг» та книжкову виставку «Вертаємо своє. Соборність ета перемоги».

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність,  це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено