A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

"Віртуальна студія: Хмільниччина-хліборобський край"

Дата: 09.04.2024 16:00
Кількість переглядів: 5

Молоде покоління не цурається хліборобської долі. Бо ж професія хлібороба з давніх-давен престижна і поважна, вона об’єднала в собі працю тракториста, комбайнера, водія. Саме з їх працьовитих рук, бере початок смачна пахуча хлібина, яка щоденно є у кожного на столі.

Пріоритет і цінність аграрної професії, її зміст і спрямованість визначає долю молодої людини, яка робить перші життєві кроки в самостійне життя. Вибір професії є чи не найважливішим моментом, який характеризує ступінь громадської зрілості особистості.

В рамках проведення Тижня сільськогосподарських професій сьогодні у Центрі відбувся виховний захід "Віртуальна студія: Хмільниччина-хліборобський край".

«Смак хліба – смак життя» - під таким девізом у віртуальній студії пройшла зустріч з випускником навчального закладу, а нині фермером Найчуком Олексієм. Він ознайомив здобувачів освіти з тонкощами фермерської професії, можливостями, перспективами розвитку фермерського господарства в Україні. Побажав миру, успішного навчання та цілеспрямованості у виборі подальшого життєвого шляху.

Поділився своїми враженнями від керування сучасною технікою учень навчального закладу Заграбчук Михайло, що проходив виробничу практику на базі підрозділу підприємства ПрАТ «Зернопродукт МХП» у с.Воронівці Хмільницького району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено