A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Звіт в. о. директора Гаврилюк Жанни Анатоліївни

Дата: 28.06.2022 15:47
Кількість переглядів: 239

23 червня 2022 р. заступник директора з навчально-виробничої роботи Гаврилюк Жанна Анатоліївна прозвітувала перед колективом про діяльність навчального закладу за період з 03.09.2021 р. по 17.05.2022 р., коли вона обіймала посаду виконувача обов’язків директора.

Колектив одноголосно ухвалив рішення вважати роботу в.о. директора Гаврилюк Ж. А. на займаній посаді задовільною. Жанна Анатоліївна подякувала та зазначила, що в непростих умовах – спочатку пандемії, а потім і навчання в умовах воєнного стану – працівники закладу зробили все можливе і неможливе і витримали. І це насправді неймовірно. Вона також підкреслила, що тільки злагоджена спільна робота адміністрації та всіх членів колективу, взаємна повага та підтримка допоможуть подолати будь-які труднощі.

«Попереду довгоочікувані канікули та відпустка. Попри складні умови воєнного часу ми маємо бути згуртовані, як ніколи, націлені на подальший розвиток, вірити у нашу перемогу і мирне майбутнє України.  Спільна робота адміністрації та педагогів, взаємна підтримка та повага допоможуть подолати будь-які труднощі.

РАЗОМ МИ-СИЛА! ВСЕ БУДЕ ПРОФТЕХОСВІТА! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!»- такими словами завершила свій виступ Жанна Анатоліївна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено