Кулінарний екватор: пробна кваліфікаційна робота у 2ТУ!
Кулінарний екватор: пробна кваліфікаційна робота у 2ТУ!
Але не тільки Тижня з професії "Кухар; кондитер" – а й екватор навчання для наших кухарів! Сьогодні в групі №2ТУ з професії «Кухар» ІІІ розряду відбулася пробна кваліфікаційна робота. Так, вони довго вчили теорію, пізнавали тонкощі кулінарного мистецтва, вивчали рецепти та технології приготування, і ось настав момент істини – час довести, що звання "Кухаря" ІІІ розряду присвоюється не просто так!
Вони замішували, різали, смажили, тушкували, а деякі, здається, навіть заклинали свої страви, щоб вийшло ідеально. Вийшло не просто ідеально – вийшло смачно, креативно і красиво!
І все це – завдяки наполегливій роботі та професіоналізму майстра виробничого навчання Чорної Марії Павлівни, яка не тільки навчила всіх тонкощам кухарської справи, а й допомогла кожному розкрити свій талант.
Екзаменатори (а за сумісництвом щасливі дегустатори) залишилися задоволеними, тарілки – порожніми, а наші кухарі – ще на крок ближчими до своєї професії.
Тож, друзі, запам’ятайте ці обличчя – можливо, вже завтра вони будуть готувати для вас у найкращих ресторанах!