A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Відкритий урок "Розгляд типових дорожньо-транспортних ситуацій з використанням технічних засобів і програмованих навчальних матеріалів"

Дата: 09.04.2024 15:00
Кількість переглядів: 5

Сьогодні неможливо уявити наше життя без автомобільного транспорту. Автомобіль уже давно став не розкішшю, а засобом, який додає нашій повсякденності зручності та комфорту.

Усі премудрості керування автомобілем вивчають учні нашого освітнього закладу з професії «Водій автотранспортних засобів категорії "С"» під керівництвом викладача правил дорожнього руху Качалки Івана Євгенійовича.

09.04.2024 року викладач провів відкритий урок "Розгляд типових дорожньо-транспортних ситуацій з використанням технічних засобів і програмованих навчальних матеріалів". Це була цікава віртуальна подорож автодорогами з різними непередбачуваними дорожньо-транспортними ситуаціями, учасниками яких ставали самі учні.

Було цікаво. Кожен висловлював свої думки та ідеї, ставив оригінальні питання та отримував повну вичерпну відповідь. Сподіваємось, що отримані на уроці нові знання та навички допоможуть учням стати більш відповідальними учасниками дорожнього руху.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено