A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Сучасні виховні технології в системі роботи педагога

Дата: 01.01.2024 15:00
Кількість переглядів: 25

01.01.2024 в рамках педагогічних читань в  ДПТНЗ «Хмільницький  аграрний центр ПТО» відбулося засідання комісії педагогів з виховної роботи на тему «Сучасні виховні технології в системі роботи педагога». Захід розпочався з новорічного віншування директора навчального закладу Баранюка І. Г. всього педагогічного колективу.  Різдвяного настрою  усім присутнім додали колядки, виконані здобувачами освіти груп №25 та №24.

Радо приймали колядників та частували гостинцями господині: Безпалько О. В., викладач спецдисциплін кухарів, майстер виробничого навчання Дмітрієва Т. І. та голова методичного об’єднання педагогів з виховної роботи Гусаревич А. В. Колядники щиро дякували за солодкі подарунки та теплі слова заступнику директора з виховної роботи Вознюк С. В.

Під час засідання було  розглянуто сучасні методи, прийоми, засоби і форми виховання молоді. Качайло О. О., психолог навчального закладу, поділилася результатами дослідження, які були складені на основі опитувальника учнів «Яким я бачу сучасного класного керівника, майстра вироюбничого навчання, вихователя». Також своїм досвідом роботи поділилася молодий класний керівник Бахіна А. В., яка наголосила, що основне у вихованні сучасної молоді – це любов до вихованців.

Свій виступ вона завершила словами В. О. Сухомлинського: «Класний керівник творить найбільше багатство суспільства - Людину...».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено