A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Інтегрований урок з предметів "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства" та "Математики"

Дата: 22.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 184

З метою формування професійних та ключових компетентностей здобувачів освіти 22.12.2022 р.  викладачами Людмилою Попович та Антоніною Гусаревич було проведено інтегрований урок з предметів "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства" та "Математики". Під час уроку використовувались інтерактивна вправа на інтернет-платформі Learning Apps, освітня платформа "Всеосвіта".
Здобувачі освіти групи №34 шукали відповіді на запитання в нестандартних ситуаціях, розвивали уяву, кмітливість, логічне мислення. Урок був проведений у дистанційному форматі за допомогою сервісу Google Meet. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено