Інтегрований урок з предметів "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства" та "Математики"
Дата: 22.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 269
З метою формування професійних та ключових компетентностей здобувачів освіти 22.12.2022 р. викладачами Людмилою Попович та Антоніною Гусаревич було проведено інтегрований урок з предметів "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства" та "Математики". Під час уроку використовувались інтерактивна вправа на інтернет-платформі Learning Apps, освітня платформа "Всеосвіта".
Здобувачі освіти групи №34 шукали відповіді на запитання в нестандартних ситуаціях, розвивали уяву, кмітливість, логічне мислення. Урок був проведений у дистанційному форматі за допомогою сервісу Google Meet.