Конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер"
Творець прекрасного, смачного, привабливого. Здогадалися, хто це ? Так, це кондитер, майстер солодких шедеврів. Він повинен володіти вишуканим смаком, фантазією, мати навички художника і творця. Саме такі якості проявили майбутні кондитери групи №34 під час проведення конкурсу фахової майстерності, який у нашому навчальному закладі уже став традиційним. Цього року учасники конкурсу готували «Пиріг напіввідкритий з сиром». Приємно було спостерігати за роботою вправних і умілих рук конкурсантів, які продемонстрували досить високий рівень теоретичних знань та досконале володіння практичними навичками. У процесі роботи здобувачі освіти дотримувались технології приготування кондитерського виробу, техніки безпеки, норм санітарії та гігієни.
Працювали креативно, натхненно, весело
Журі Конкурсу: заступник директора з НВР – Ж. Гаврилюк, старший майстер – І. Вознюк, викладач спецдисциплін – О. Безпалько, майстри виробничого навчання – Т. Дмітрієва, Л. Ніколайчук.
За результатами оцінювання конкурсних завдань учасники заходу посіли такі місця:
І – Скоропаденко Максим
ІІ – Килимнюк Віталій
ІІІ – Чорнодон Дмитро
ІV – Тищенко Павло
V – Коваль Іван.
Педагоги та й самі здобувачі освіти ще раз переконались, що конкурси фахової майстерності мають велике значення для кращого пізнання професії, дозволяють кожному учаснику продемонструвати свій рівень майстерності, проявити ерудицію, інтелект, кмітливість та отримати безліч позитивних емоцій.