Кваліфікаційна пробна робота з професії "Кондитер"
Незважаючи на особливі умови праці та реалії сьогодення, здача кваліфікаційної пробної роботи з професії "Кондитер" у групі здобувачів освіти №34 пройшла успішно та стала ще одним етапом професійного зростання. Згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт кожен учень виконував завдання, яке відповідало рівню кваліфікації кондитера ІІІ розряду. Майбутні фахівці творчо підійшли до оформлення борошняних кондитерських виробів.
Найкраще впоралися із завданням Фаріон Віталія, Тищенко Павло, Гоменюк Анастасія, Коваль Іван, Килимнюк Віталій, Скоропадеко Максим, Паращенко Світлана, Шмаль Андрій.
Торти "Медовий", "Наполеон", "Пісочно-кремовий", тістечко пісочне "Корзинка", профітролі з заварним кремом, пиріг напіввідкритий з сиром, перекладанець з чорносливом та багато інших оригінальних кондитерських смаколиків були представлені вимогливим членам кваліфікаційної комісії. Презентація страв була неперевершена, дегустація пройшла на високому рівні.
Вітаємо здобувачів освіти з успішною здачею кваліфікаційної пробної роботи! Зичимо успіхів та здійснення мрій!