A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Екскурсія в санаторій «Радон»

Дата: 05.10.2022 13:51
Кількість переглядів: 36

Сьогодення вимагає від закладів професійної освіти підготовки висококваліфікованого сучасного робітника. Дуже важливим у вирішенні цієї непростої задачі є ознайомлення майбутніх спеціалістів із сучасним виробництвом.

Саме з цією метою в рамках співпраці з роботодавцями для кухарів-першокурсників ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» організовуються екскурсії до закладів  харчування м. Хмільника.

Нещодавно за сприяння Юрчишиної Ольги Дмитрівни майбутні кухарі навчального закладу на чолі з директором Баранюком Ігорем Георгійовичем, заступником директора з навчально-виробничої роботи Гаврилюк Жанною Анатоліївною, викладачем спецпредметів з професії «Кухар, кондитер» Безпалько Оленою Василівною та майстром виробничого навчання Дмитрієвою Тетяною Іванівною з робочою екскурсією відвідали санаторій «Радон». Там їх гостинно зустрів директор Андрійчук Микола Миколайович та познайомив з лікувально-профілактичною базою оздоровчого закладу.

Однак, найцікавіше на майбутніх професіоналів чекало саме у їдальні. Учні захоплено поринули у світ сучасного кулінарного виробництва, з яким їх познайомив шеф-кухар їдальні Власюк Михайло Миколайович. Він у стилі «колега-колезі» розповів про організацію харчування та обслуговування відпочиваючих. Продемонстрував сучасне високопродуктивне технологічне устаткування. Поділився своїми багаторічними секретами кухарської майстерності, а їх у  метра чимало.

Неочікуваним сюрпризом, а саме: відчути себе бажаними гостями санаторію – стало частування, під час якого учні мали можливість продегустувати смачно приготовлені страви.

Екскурсанти покидали санаторій зачаровані побаченим, спогади від якого залишаться у них надовго.

Адміністрація навчального закладу красно дякує власникам санаторію за таку гарну зустріч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено