A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика здобувачів освіти групи №2ТУ

Дата: 18.01.2024 13:11
Кількість переглядів: 13

Теорія без практики сліпа, тож практичні навички - основа будь-якої професії. 
З 15 грудня 2023 року здобувачі освіти групи №2ТУ з професії "Кухар" вийшли на виробничу практику на підприємства громадського харчування Вінницької області. 

Основними завданнями виробничої практики є: адаптація учнів, до конкретних умов сучасного виробництва; закріплення теоретичних знань і удосконалення професійних умінь і навичок; оволодіння сучасними технологіями та прогресивними методами виконання робіт в умовах виробництва; розвиток інтересу учнів, до обраної професії і прагнення до подальшого вдосконалення своєї кваліфікації.

Необхідно зрозуміти, що добре організована практична підготовка дає можливість здобувачу освіти не тільки оволодіти конкретними уміннями і навичками, поєднати теорію з практикою, а головне - відчути себе фахівцем.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено