Виробнича практика здобувачів освіти групи №2ТУ
Теорія без практики сліпа, тож практичні навички - основа будь-якої професії.
З 15 грудня 2023 року здобувачі освіти групи №2ТУ з професії "Кухар" вийшли на виробничу практику на підприємства громадського харчування Вінницької області.
Основними завданнями виробничої практики є: адаптація учнів, до конкретних умов сучасного виробництва; закріплення теоретичних знань і удосконалення професійних умінь і навичок; оволодіння сучасними технологіями та прогресивними методами виконання робіт в умовах виробництва; розвиток інтересу учнів, до обраної професії і прагнення до подальшого вдосконалення своєї кваліфікації.
Необхідно зрозуміти, що добре організована практична підготовка дає можливість здобувачу освіти не тільки оволодіти конкретними уміннями і навичками, поєднати теорію з практикою, а головне - відчути себе фахівцем.