A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

День боротьби за права кримськотатарського народу та День пам'яті жертв геноциду кримських татар

Дата: 19.05.2023 13:11
Кількість переглядів: 21

18 травня в Україні відзначається День боротьби за права кримськотатарського народу та День пам'яті жертв геноциду кримських татар. Члени учнівського самоврядування "Лідер",  пройнявшись  болем за скалічені людські долі  корінного населення Криму, ініціювали проведення у навчальному закладі тематичної виховної години, присвяченої скорботній даті. Вони підготували змістовний і вражаючий матеріал, який запропонували  для проведення заходу. Учні усіх груп ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО" долучилися до вшанування пам'яті безневинних жертв геноциду, вчиненого тоталітарним радянським режимом. 
З 2015 року українська держава визнає  депортацію 1944 року геноцидом кримських татар, складовою якого було насильницьке виселення корінного населення з історичної батьківщини - Криму! 
У наш нелегкий час постає гостра потреба інформувати молодь про злочини минулого: молоде покоління повинно знати правду, не забувати про страшні порушення прав людини, берегти історичну пам'ять й боротися з будь-якими проявами насильства проти людства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено