A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Підcумки спортивного року

Дата: 30.12.2022 12:50
Кількість переглядів: 34

Незважаючи на складні обставини в нашій країні в навчальному закладі нам вдалося організувати і провести ряд заходів спортивно-масового характеру та прийняти участь в фенальних та зональних змаганнях Обласної Спартакіади ЗП(ПТ)О. Також учні захищали честь міста в обласних змаганнях .

У вересні місяці було проведено "Олімпійський тиждень - тиждень здорового способу життя", який носив змагальний, пізнавальний та виховний характер, зуміли завершити змагання з міні-футболу та настільного тенісу.

Здобувачі освіти в складі збірної команди навчального закладу взяли участь в стартах Обласної Спарткіади з настільного тенісу (сьоме місце юнаки, дівчата) і зональних змаганнях з волейболу (4 місце юнаки, 3 місце дівчата).

Сестри Ковальчук Анна та Тетяна (група №35) зуміли вибороти І та ІІ місце в особистих змаганнях чемпіонату області з шашок. Жук Вікторія (група №35) стала переможцем міжобласного турніру з футзалу в складі збірної міста.

 

Сімаков Максим - учасник фінальних змагань  спартакіади області серед ЗП(ПТ)О з настільного тенісу.

Слід відмітити, що старти Обласної Спартакіади будуть продовжуватись і на нас чекають змагання з міні-футболу та кросового бігу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено