A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика здобувачів освіти групи №35

Дата: 23.11.2022 12:45
Кількість переглядів: 30

Перукар - це майстер зачісок, основним завданням якого є робота з волоссям і створення  нових модних образів. Перукар - сучасна, модна, популярна, актуальна, затребувана та прибуткова професія. Проте майстер повинен не лише  вміти  фарбувати чи стригти волосся, але й створити  стильний та неповторний образ людини, використовуючи креативні ідеї та  творчий індивідуальний  підхід. Справжній професіонал повинен  мати фундаментальні знання та неабиякий практичний досвід.

Здобувачі освіти групи №35 проходять виробничу практику з професії «Перукар (перукар-модельєр)» за кваліфікацією «Перукар 1-го класу» на підприємствах сфери послуг Вінницької та Хмельницької областей.

23.11.2022р майстри виробничого навчання Людмила СТАРОХА, Ольга СТАДНІЧУК разом із заступником директора з навчально-виробничої роботи Жанною ГАВРИЛЮК здійснили перевірку проходження виробничої практики учнями навчального закладу у перукарнях та салонах краси міста Хмільника.

Під час перевірки педагоги переконалися, що здобувачі освіти удосконалюють знання та навички, отримані під час уроків виробничого навчання, відповідально ставляться до своєї роботи, виконують завдання відповідно до отриманої кваліфікації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено