Відкритий інтегрований урок з теми «Приготування страв і гарнірів з круп»
17.03.2023 року у групі №14 з професії «Кухар» відбувся відкритий інтегрований урок (виробниче навчання, предмет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства») з теми «Приготування страв і гарнірів з круп».
Девізом уроку майстер виробничого навчання Тетяна ДМИТРІЄВА та викладач Олена БЕЗПАЛЬКО обрали слова М. Писталлоци: «Мої учні дізнаються про нове не від мене; вони відкривають це нове самостійно. Моє головне завдання – допомогти їм розкритися».
Педагоги, працюючи дружним дуетом, сформували активну, цікаву та продуктивну виробничу атмосферу. Під час проведення вступного інструктажу були використані тести, сторітелінг «Подорож каші», яка мала технологічний зміст,
картки «Впізнай мене».
Демонстрація трудових прийомів та практичних навичок технології приготування каш різної консистенції відбулося у вигляді «майстер-класу» майстра виробничого навчання, після якого кожен здобувач освіти продемонстрував свої здібності.
Урок пройшов у спокійній, невимушеній атмосфері. Мета була досягнута, сформовані професійні компетентності з приготування страв і гарнірів з круп.