Відкритий урок виробничого навчання в групі №14
13 грудня 2021 року майстрами виробничого навчання Валентиною КІРІАКІДІ та Іриною ЧЕРНЕНКО було проведено відкритий урок у групі №14 з професії «Кухар, кондитер» з теми «Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї». Метою уроку було практично закріпити у здобувачів освіти набуті теоретичні знання з фахових предметів; розвивати професійну самостійність та пізнавальну активність здобувачів освіти під час роботи з інструкційно-технологічними картками, вміння оцінити якість готових виробів; вирішувати проблемні та виробничі ситуації.
У ході уроку майстри виробничого навчання продемонстрували виконання прийомів формування напівфабрикатів з рибної котлетної маси. Здобувачі освіти виявили зацікавленість темою уроку, були досить самостійними, активними і творчими.