A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Конкурс «Професія – моє майбутнє»

Дата: 31.05.2021 12:05
Кількість переглядів: 331

Професія — це дуже важлива частина життя людини, і чим вдаліше ти зробиш вибір, тим більше досягнеш бажаного на професійному шляху, тим більше відчуєш себе успішним і щасливим. Один з найважливіших принципів вибору професії: щоб вона тобі подобалася. Адже роботу, яку виконуєш із задоволенням, завжди робиш легко, не відчуваючи втоми, і не помічаєш часу, який на неї витрачено.

Френсіс Бекон, англійський філософ, ще чотириста років тому зауважив, що щасливими стають ті люди, чия природа й заняття знаходяться в згоді. Займатися справою, яка не подобається, — це означає приректи себе бути нещасливим, як мінімум, на 8 годин кожного робочого дня свого життя.

 Хто я? Чого я хочу досягти в житті? Що мені подобається? На ці та інші питання давали відповідь учні ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти», беручи участь в обласному заочному конкурсі «Професія – моє майбутнє» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Приємно зазначити, що у номінації «Мистецтво дарувати людям радість та красу» диплом І ступеня  Вінницького державного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів виборола учениця групи №35 з професії «Перукар (перукар-модельєр)» Шевчук Оксана.

У номінації «Моє майбутнє – з рідною землею» диплом ІІ ступеня  Вінницького державного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів виборов учень групи №31 з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» Луценко Вадим.

У номінації «Побудуємо майбутнє разом» диплом ІІ ступеня  Вінницького державного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів виборов учень групи №33 з професії «Штукатур» Прочухан Юрій.

Вітаємо переможців! Нехай їм щастить у їхньому життєвому виборі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено