Кулінарний івент «Експерт обладнання громадського харчування»
Дата: 14.02.2025 12:00
Кількість переглядів: 18
Сьогодні, 14 лютого, викладач спецпредметів з професії «Кухар; кондитер» Людмила Попович провела кулінарний івент «Експерт обладнання громадського харчування».
Конкурс складався з трьох етапів:
- теоретичний: учасники демонстрували знання щодо обладнання підприємств громадського харчування;
- ситуаційний: здобувачі освіти шукали шляхи вирішення нестандартних виробничих ситуацій;
- фінальний: підсумковий етап, де визначали справжніх експертів кулінарного обладнання.
Захід став чудовою можливістю для здобувачів освіти відчути себе в реальних умовах підприємства громадського харчування.
Дякуємо всім здобувачам освіти за активну участь!
Ваш ентузіазм і бажання розвиватися – це те, що надихає!