Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар”
З метою підвищення якості професійних навичок, посилення інтересу до поглиблення вивчення предметів професійно-практичної підготовки та оволодіння навичками трудових прийомів щороку серед здобувачів освіти проходять конкурси фахової майстерності
Учні групи №24 та №2ТУ з професії «Кухар» також продемонстрували свої знання та практичні навички у приготуванні «Омлету натурального».
Критерії оцінювання включали в себе не тільки оцінку смакових якостей страв, а й підготовку робочого місця, дотримання технології приготування, правил безпеки праці, норм санітарії та гігієни, оформлення страв. Журі конкурсу відзначило високий рівень підготовки учасників, глибокі знання та фахову майстерність, їх творчий потенціал і вміння впроваджувати виробничі технології у навчально-виробничий процес.
За результатами оцінювання конкурсних завдань переможцями стали: І місце – Каганюк Анна (2ТУ), ІІ місце – Степанюк Вероніка (24 група), та ІІІ місце розділили між собою троє учасників: Заграбчук Дар’я (24 група), Ліщенюк Руслан (24 група), Хапова Людмила (2 ТУ група).
Бажаємо всім учасникам творчих та професійних злетів!