Професійно-теоретична підготовка в групах кухарів, кондитерів (викладач О. В. Безпалько)
Переді мною як викладачем спецдисциплін в умовах дистанційного навчання стоїть непросте завдання - підготовка кваліфікованих робітників кухарського профілю.
Розробила спеціальні комплекси вправ для здобувачів освіти в умовах дистанційної форми навчання таким чином, щоб було зручно навчатись!
Онлайн-заняття доступні для учнів у будь-який час, тож вони мають можливість у зручний час повторно прослухати онлайн-лекції та виконувати завдання.
Якщо раптом у них виникнуть труднощі, тоді здобувачі освіти завжди можуть зв’язатися зі мною чи з керівництвом групи, щоб попросити допомоги або поради.
Як викладач я завжди знаходжуся на зв’язку і готова підтримати кожного учня у навчанні.
Предмет «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Група №14
Група №24
Предмет «Організація виробництва та обслуговування»
Група №14
Предмет «Фізіологія харчування»
Група №24
Предмет «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства»
Група №34