Виробнича практика групи №3ТУ
Кажуть, кухарська справа – одна з найбільш древніх професій, бо скільки існує людина, вона завжди готувала собі їжу. Помалу смаки і уподобання наших пращурів зростали і розвивались, змінювалось ставлення до харчування. Підготовці продуктів до вживання стали приділяти значно більше уваги, а згодом виникли певні правила, навіть ціла наука приготування страв.
У наш час жодна сфера народного господарства не обходиться без послуг кухаря. І які б форми не мали знаряддя його праці – нехай це буде селянський чавунчик чи каструля-скороварка або ж мікрохвильова піч, кухар завжди залишається кухарем. Коли запитаєш у сучасної молоді, хто така людина, що вміє куховарити, нерідко почуєш у відповідь, що це, насамперед, - творець, чарівник смаку і привабливості.
А ще людина цієї професії – працелюб і винахідник, який все своє життя перебуває в пошуку для того, щоб фантазувати, придумувати, творити. Щоб стати кухарем, треба бути невтомним, мати хороший смак, творчу натуру. І ці риси у значній мірі прищеплюють і розвивають у нашому навчальному закладі, а удосконалюють набуті якості при проходженні виробничої практики на підприємствах громадського харчування.
З 06.10. 2020р. учні групи 3ТУ (майстер виробничого навчання Ніколайчук Лідія Василівна) згідно договорів проходять заключний етап професійно-практичної підготовки, який адаптує їх до сучасних умов, дасть змогу закріпити теоретичні знання, оволодіти сучасними технологіями, прогресивними методами, досвідом передовиків і новаторів виробництва.
Попереду державна кваліфікаційна атестація! Тож, побажаємо нашим здобувачам освіти успішного проходження виробничої практики та отримання дипломів кваліфікованого робітника!