Інтегрований відкритий урок виробничого навчання з професії "Кухар"
09.12.21 р. майстром виробничого навчання Ніколайчук Л. В. та викладачем спецдисциплін Безпалько О. В. був проведений відкритий інтегрований урок виробничого навчання та предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" в групі №3ТУ з професії "Кухар".
Тема уроку "Приготування страв зі смажених та запечених овочів" надзвичайно важлива для професійної підготовки кахаря 3 розряду.
Головна мета уроку полягала у формуванні в учнів умінь та навичок приготування страв зі смажених та запечених овочів: капусти, запеченої з грибами; гарбуза, запеченого зі сметаною; картоплі, смаженої основним способом. Здобувачі освіти працювали над удосконаленням навичок самостійного планування й організації технологічного процесу приготування страв.