A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Інтегрований відкритий урок виробничого навчання з професії "Кухар"

Дата: 09.12.2021 11:01
Кількість переглядів: 344

09.12.21 р. майстром виробничого навчання Ніколайчук Л. В. та викладачем спецдисциплін Безпалько О. В. був проведений відкритий інтегрований урок виробничого навчання та предмета "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" в групі №3ТУ з професії "Кухар".

Тема уроку "Приготування страв зі смажених та запечених овочів" надзвичайно важлива для професійної підготовки кахаря 3 розряду.  

Головна мета уроку полягала у формуванні в учнів умінь та навичок приготування страв зі смажених та запечених овочів: капусти, запеченої з грибами; гарбуза, запеченого зі сметаною; картоплі, смаженої основним способом. Здобувачі освіти працювали над удосконаленням навичок самостійного планування й організації технологічного процесу приготування страв.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено