A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

ТИЖДЕНЬ БУДІВЕЛЬНИХ ПРОФЕСІЙ

Дата: 14.03.2024 10:20
Кількість переглядів: 13

В Україні під час воєнного стану та майбутнього повоєнного відновлення серед найзатребуваніших професій – професія будівельника. Тому з упевненістю можна сказати, що фах будівельника – це професія сьогодення та майбутнього.

З 04.03.2024 р. по 08.03.2024 р. методичною комісією педагогів будівельних професій був організований і проведений професійний тиждень.

04.03.24 р. розпочався тиждень із конкурсу стінних газет на тему «Відбудуємо Україну разом», яку підготували здобувачі освіти з професій «Муляр», «Штукатур», «Лицювальник-плиточник».

05.03.23 р. майстри виробничого навчання Вознюк О.М. і Мироненко В.С. провели конкурсну гру «Я зможу все побудувати». Метою заходу було поглиблення професійних знань, виховання любові до обраної професії. У грі взяли участь учні груп №13, №23, №33. Змагались дві команди – «Кмітливі» і «Креативні». Гра складалась із конкурсів: «Презентація команди», «Збудуй слово», «Повітряні замки», «Архітектурний», «Юний конструктор», «Знайди потрібні слова», «Відгадай загадки». За кількістю балів перемогла команда «Креативні». Захід пройшов цікаво, у дружній атмосфері.

06.03.24 р. відбувся конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти групи №23 з професії «Штукатур» під керівництвом майстра виробничого навчання Червінського Ю.А.. Учні працювали над завданням «Виконання поліпшеної штукатурки ручними інструментами на цегляній поверхні стіни». Метою конкурсу було підвищення рівня професійної підготовки, формування професійних компетентностей.

За результатами конкурсу фахової майстерності, на підставі рішення журі визначено переможців конкурсу:

І – місце Сивак Марія;

II – місце Міщук Максим;

III – місце Мартинюк Олександр.

Вітаємо переможців!!!

06.03.24 р. також пройшов інтелектуальний турнір «Гра для ерудитів», який провела викладач спецпредметів Дідук Ю.І.. У грі взяли участь учні груп будівельних професій. Змагалися команди «Драйв» та «Адреналін». Метою турніру було поглибити знання учнів з предметів загальноосвітнього та спеціального циклів; розвивати пам'ять, логічне мислення, уміння швидко знаходити правильну відповідь. Турнір складався з шести раундів, які включали різні теми, а саме: розгадати зашифроване слово, за описом упізнати країну, дати відповіді на питання з літератури, мистецтва, історії, фізики, біології та інше. Теми були підібрані таким чином, щоб учасники гри згадали раніше вивчений матеріал та закріпили отримані знання. За підрахунками журі перемогу отримала команда «Адреналін». Атмосфера інтелектуального турніру спонукала до дружнього змагання та креативу.

 

07.03.24 р. під керівництвом майстра виробничого навчання Жука С.В. відбувся конкурс фахової майстерності серед учнів групи №13 з професії «Муляр» за темою «Мурування кута завтовшки у 1,5 цеглини за однорядною системою перев’язування швів». Участь у конкурсі фахової майстерності – це унікальна можливість проявити свій талант і мистецтво. Змагання – це завжди рух до мрії!

Переможцями та призерами конкурсу стали:

І місце – Онуфріїшин Олександр;

ІІ місце – Вінніченко Максим;

ІІІ місце – Кухтіцький Віктор.

Вітаємо переможців!!!

08.03.24 р. викладач Дідук Ю.І провела виховний захід на тему «Городецький Владислав. Архітектор з химерами» (до 160 - річчя з дня народження). Вона розповіла присутнім про геніального архітектора, незвичайну і різнобічно обдаровану людину Владислава Владиславовича Городецького, нашого земляка. Здобувачі освіти дізналися про цікаві факти його біографії, унікальні шедеври митця, що витримали випробування часом і тісно пов’язані з історією Києва та історією України.

Пам’ять про Владислава Городецького – одного з найвідоміших архітекторів ХХ століття жива.

Після завершення всіх запланованих заходів відбулося засідання методичної комісії, де були підбиті підсумки проведених тижневих заходів, відзначені позитивні моменти та визначені завдання на майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено