A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

ТИЖДЕНЬ З ПРОФЕСІЙ «КУХАР», «КОНДИТЕР»

Дата: 14.02.2022 09:00
Кількість переглядів: 264

У нашому навчальному закладі є гарна традиція: щороку на початку лютого  проводиться  тиждень з професії «Кухар», «Кондитер».

Кухарські професії  мають  надзвичайно важливе значення у суспільному житті країни і кожної людини окремо. Від того, як буде організоване харчування залежить життя та здоров’я всієї нашої нації.  

Кухарі не тільки задовольняють нашу потребу у харчуванні, але й намагаються дарувати задоволення та естетичну насолоду від самого процесу споживання їжі.

Та, на жаль, реалії часу такі, що тиждень проходив в режимі онлайн. Усі педагоги методичної комісії  доклали максимум зусиль, щоб тиждень відбувся за планом і заходи проводились з використанням інформаційно - комунікативних технологій та були живими, цікавими,  сприяли вихованню гарних майбутніх професіоналів своєї справи.

Тиждень проходив з 7 по 11 лютого і запам’ятався цікавими та різноманітними заходами.

Майстер виробничого навчання Очеретнюк Г. Ю. поділилася своїм  досвідом приготування сушів. Завдяки онлайн формі проведення вона поділилась майстерністю не тільки з учнями, але й небайдужими споживачами, що цікавляться новинками кулінарії.

Фото без опису

Викладач спецдисциплін Безпалько О.В. з учнями групах №24 та №34 переглянули сторінки усного онлайн - журналу з теми «COVID-19 і харчування». У формі слайд-шоу учні познайомилися з рекомендаціями ВООЗ з питань правильної організації харчування в умовах пандимії та навчились підбирати корисні,  здорові продукти і страви для раціонального харчування.

Фото без опису

Майстри виробничого навчання Черненко І.І. та Кіріакіді В.О. провели із групою№14 годину спілкування «Мішленівські зірки». У формі онлайн - конференції познайомили учнів з поняттям «Мішленівські зірки» та як вони застосовуються при організації роботи закладів ресторанного господарства.

 

Фото без опису

Майстер виробничого навчання Ніколайчук Л.В. провела майстер-клас з теми «Желе 3D квіти». Це неймовірно красивий десерт, а готується він досить просто за наявності деяких навичок.

Фото без опису

Під час проведення етногодини з теми «Їжа козаків» викладач  спецдисциплін Безпалько О. В. продовжила знайомити учнів групі №24  із славетними сторінками історії України та місцем професії кухар у суспільному житті.

Фото без опису

Майстер виробничого навчання Дмитрієва Т. І. під час години спілкування  розповіла майбутнім кондитерам про сучасність та затребуванність професії кухаря. Довела, що дана професія приносить чималий прибуток.

Фото без опису

Тиждень з професії «Кухар», «Кондитер» пройшов надзвичайно цікаво та змістовно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено