A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Виробнича практика перукарів

Дата: 03.03.2020 08:52
Кількість переглядів: 484

З 13 січня 2020 року по 28 лютого 2020 року здобувачі освіти групи 25 з професії «Перукар (перукар–модельєр)» проходять виробничу практику на робочих місцях згідно з укладеними договорами.

Мета практики: відпрацювання практичних прийомів та навичок для отримання кваліфікації перукаря 2 класу. Основне завдання виробничої практики в умовах виробництва - закріпити, удосконалити та розширити набуті при навчанні в навчальних майстернях практичні уміння і навички; засвоїти прийоми і способи виконання виробничих робіт і функцій, типових для змісту праці робітника відповідної професії і рівня кваліфікації, розвитнути професійну  самостійність та відповідальність; залучити здобувачів освіти  до виробничого життя робочих колективів; отримати практичний досвід на виробництві.

Під час виробничої практики здобувачі освіти вивчають передові високопродуктивні прийоми та способи праці, а також інструменти, пристосування, оснащення, що застосовується новаторами побутового обслуговування; суворо дотримуються правил охорони праці, пожежної безпеки.

24 лютого заступник директора з НВР Гаврилюк Жанна Анатоліївна. та майстер виробничого навчання Кузьмінська Налалія Костянтинівна завітали до своїх підопічних, які проходять виробничу практику.

Ознайомившись з умовами праці, станом виконання вимог детальної програми практики, вони поцікавились відгуками роботодавців про знання, вміння та навички майбутніх перукарів. Перукарня «Для тебе», власниця Бондаренко Тетяна Олександрівна, перукарня ПП «Луч-5», майстер Кульчицька Зоя Федорівна, задоволені своїми підопічними. В майбутньому вони готові до співпраці та очікують їх на робочих місцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено