Урок виробничого навчання з професії "Кухар"
24.10.2019 р. проведений інтегрований урок майстра виробничого навчання Кіріакіді В. О. та викладача спецпредметів з професії "Кондитер" Безпалько О. В.
Уміння приготувати напівфабрикати з натурального січеного м'яса - важлива вимога кваліфікаційної характеристики кухаря.
Під час уроку учні набули складних виробничих навичок з розрахунку сировини, організації робочого місця, підбору необхідного посуду та інвентарю, визначення якості готових напівфабрикатів.
У результаті вони навчились якісно та правильно готувати натуральну січену масу з м'яса та напівфабрикатів з неї, використовуючи при цьому інноваційні виробничі технології.
На уроці панувала доброзичлива, невимушена атмосфера, де педагоги та учні почувалися рівноправними учасниками виробничого процесу.