A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Урок виробничого навчання з професії "Кухар"

Дата: 24.10.2019 13:41
Кількість переглядів: 361

24.10.2019 р. проведений інтегрований урок майстра виробничого навчання   Кіріакіді В. О. та викладача спецпредметів з професії "Кондитер" Безпалько О. В. 

Фото без опису

   Уміння приготувати напівфабрикати з натурального січеного м'яса - важлива вимога кваліфікаційної характеристики кухаря.

    Під час уроку учні набули складних виробничих навичок з розрахунку сировини, організації робочого місця, підбору необхідного посуду та інвентарю, визначення якості готових напівфабрикатів.

    У результаті вони навчились якісно та правильно готувати натуральну січену масу з м'яса та напівфабрикатів з неї, використовуючи при цьому інноваційні виробничі технології.

    На уроці панувала доброзичлива, невимушена атмосфера, де педагоги та учні почувалися рівноправними учасниками виробничого процесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено