A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Відкритий урок-дослідження з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Дата: 13.10.2023 08:19
Кількість переглядів: 184

Професійний успіх будь-якого кухаря залежить від того, як він зможе налагодити свої «відносини» з продуктами харчування, адже вони для нього – це сировинні компоненти рецептури готових страв. Сировиною для приготування готової кулінарної продукції є цукор.
Дуже багато різноманітної та цікавої інформації про цукор здобувачі освіти групи №24 дізнались на відкритому уроці-дослідженні з викладачем Безпалько О. В. з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Урок відбувся в конструктивній співпраці, були використані різні методи новітніх педагогічних технологій. 
Вердиктом, який винесли учасники уроку, стало:  цукор є однією з найбільш популярних і затребуваних приправ у світі. Він, як і раніше, залишається дуже важливим інгредієнтом в кулінарії.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено