Відкритий урок-дослідження з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Професійний успіх будь-якого кухаря залежить від того, як він зможе налагодити свої «відносини» з продуктами харчування, адже вони для нього – це сировинні компоненти рецептури готових страв. Сировиною для приготування готової кулінарної продукції є цукор.
Дуже багато різноманітної та цікавої інформації про цукор здобувачі освіти групи №24 дізнались на відкритому уроці-дослідженні з викладачем Безпалько О. В. з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Урок відбувся в конструктивній співпраці, були використані різні методи новітніх педагогічних технологій.
Вердиктом, який винесли учасники уроку, стало: цукор є однією з найбільш популярних і затребуваних приправ у світі. Він, як і раніше, залишається дуже важливим інгредієнтом в кулінарії.