A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

90 років – це прекрасний ювілей

Дата: 10.11.2021 16:42
Кількість переглядів: 95

За ініціативи в. о. директора ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр ПТО» Жанни Гаврилюк педагогічний колектив навчального закладу привітав 10.11.2021 р. зі славним 90-річним ювілеєм першого директора Хмільницького середнього СПТУ№10 Сапуна Михайла Трифоновича – мешканця с. Сальниця Уланівської ОТГ.

90 років – це прекрасний ювілей, який знаменує багатий життєвий досвід, мудрість, цінні знання та настанови, якими протягом свого життя ділиться людина із родиною, колегами, сусідами та друзями. Саме таким знають Михайла Трифоновича ті, хто працював з ним від початку діяльності навчального закладу ще з Уланова.

На декількох керуючих посадах працював Михайло Трифонович, але найбільш вагомий внесок у будівництво нашого навчального закладу, саме він заклав його фундамент.

Від імені адміністріції та педагогічного колективу навчального закладу ювіляра, шановану і чудову людину, привітали Мар’євич Т. І., Нишпорська В. Б., та Григориця С. М., бажаючи йому міцного здоров’я, добра, родинного розуміння і тепла, незгасаючого ентузіазму, світлого розуму і бадьорих сил.

З радістю прийняв Михайло Трифонович вітання, щиро дякуючи колективу і бажаючи усім здоров’я, миру, успіхів у нелегкій педагогічній праці та Божого благословіння на многії літа.

 

Бажаємо здоров’я міцного

Та миру і щастя безкраю,

Щоб серце щодня зігрівало теплом,

Щоб завжди в душі панувало добро,

Краси і наснаги, здоров’я без ліку

І довгого, довгого щедрого віку.

Многая літ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено