A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Професійно-теоретична підготовка

Дата: від до Скинути

Відкритий урок-дослідження з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Професійний успіх будь-якого кухаря залежить від того, як він зможе налагодити свої «відносини» з продуктами харчування, адже вони для нього – це сировинні компоненти рецептури готових страв. Сировиною для приготування готової кулінарної продукції є цукор. Дуже багато різноманітної та цікавої інформації про цукор здобувачі освіти групи №24 дізнались на відкритому уроці-дослідженні з викладачем Безпалько О. В. з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Урок відбувся в конструктивній співпраці, були використані різні методи новітніх педагогічних технологій.  Вердиктом, який винесли учасники уроку, стало:  цукор є однією з найбільш популярних і затребуваних приправ у світі. Він, як і раніше, залишається дуже важливим інгредієнтом в кулінарії.

08:19 13.10.2023

Позаурочний захід «Інноваційний напрям у кулінарії – ф`южин»

29.12.2022 року у групі №34 викладачем Людмилою ПОПОВИЧ  був проведений неймовірно цікавий захід на тему: «Інноваційний напрям у кулінарії – ф`южин». Під час заходу здобувачі освіти ознайомились з ф`южин-рецептами, інноваційною технологією приготування страв, історією виникнення ф`южин-кулінарії, впровадження її у ресторанах європейських країн, зокрема, в Україні. Також була проведена гра «Створи свою ф`южин-страву», під час якої учні проявили свої знання з професії «Кухар, кондитер», креативне мислення та інноваційний підхід до їх  приготування.

09:22 30.12.2022

Професійно-теоретична підготовка в групах будівельного напрямку

Я - викладачка спецдисциплін будівельних професій «Муляр», «Штукатур, «Лицювальник-плиточник» Дідук Ю. І. Моє завдання – підготовка якісних робітничих кадрів, які відповідають сучасним вимогам і можуть вирішувати складні виробничі завдання.

13:43 02.05.2022

Один тиждень дистанційного навчання здобувачів освіти групи № 25

Найбільш оптимальна та безпечна форма організації освітнього процесу в умовах воєнного стану — дистанційна. Тому учні групи № 25, які здобувають професію «Перукар (перукар-модельєр)», як і всі діти нашої країни, зараз здобувають освіту «в ґаджеті».

12:40 25.04.2022

Професійно-теоретична підготовка водіїв

02. 02. 2022 року проведено дистанційний урок з предмета "БУДОВА АВТОМОБІЛЯ" в групі № 31 з професії «Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)» (викладач Ковальчук В. М.). Тема уроку «Особливості будови кривошипно-шатунного та газорозподільного механізму двигуна автомобіля». Учні ознайомились з особливістю будови рухомих та нерухомих деталей КШМ та ГРМ, їх взаємного розміщення та кріплення.  Розглянуто відмінності у робочому циклі карбюраторного та дизельного двигунів, конструкції поршнів,  клапанів, що служить основою для подальшого опрацювання ТО та несправностей двигуна автомобіля і способів їх усунення.

08:36 03.02.2022

Професійно-теоретична підготовка трактористів

03. 02. 2022 року проведено дистанційний урок з предмета КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ І РЕМОНТУ МАШИН в групі № 11 з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» (викладач Ковальчук В.М.). Тема уроку «Інструменти, обладнання та пристосування для проведення ТО та ремонту сільськогосподарської техніки».

08:19 03.02.2022

Професійно-теоретична підготовка манікюрників

01.02.2022р. в групі №35 викладач спецдисциплін Людмила Староха провела урок з предмета «Манікюрна справа» на тему «Підготовчі і заключні роботи». Метою уроку було сформувати в учнів знання про послідовність виконання підготовчих і заключних робіт під час надання манікюрних послуг.

08:19 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено