A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Робота з педагогами

Дата: від до Скинути

Засідання школи майстра виробничого навчання

05.05.2022 р. відбулося засідання школи майстра виробничого навчання з теми «Моделювання процесу формування готовності майстра виробничого навчання до інноваційної діяльності», яке проводила методист навчального закладу Тетяна МАР’ЄВИЧ. У процесі засідання було поєднано лекційно-практичне заняття із наступною самостійною роботою. Така колективна форма методичної роботи використана з метою вироблення єдиного підходу до вирішення проблем, обговорення актуальних питань щодо освітнього процесу, вивчення і поширення педагогічної та науково-технічної інформації тощо.

16:08 06.05.2022

Майстерня з профорієнтації

В рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти соціально-психологічна служба ДПТНЗ ''Хмільницький аграрний центр ПТО'', 26 листопада 2021 року долучилася до вебінару "Майстерня з профорієнтації".

13:00 26.11.2021

Місяць цифрової грамотності

Відповідно до листа Міністерства цифрової трансформації України від 29 жовтня 2021 року №1/06-6-12121 навчальний заклад взяв активну участь в інформаційній кампанії «Місяць цифрової грамотності». З 22.11.2021 р. по 26.11.2021 р. заступником директора з теоретичного навчання Грабчак Ларисою Іванівною та викладачем інформатики Григорицею Сергієм Михайловичем було проведено онлайн - засідання школи педагогічної майстерності та школи майстра виробничого навчання, на яких педагогів було ознайомлено із платформами Дія. Цифрова освіта, Всеукраїнською школою онлайн та з освітніми серіалами і методами їх використання.

12:45 25.11.2021

Тренінг «Домедична допомога та евакуація потерпілого»

У повсякденному житті несподівано виникають екстренні ситуації –  забої, розтяги, переломи, відмороження, теплові удари, ураження електричним струмом, утоплення. Особливе значення в реаліях сьогодення має вміння надати долікарську допомогу.

10:20 28.10.2021

Семінар з охорони праці та пожежної безпеки

Жахлива трагедія в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу змусила кожний навчальний заклад оцінити стан охорони праці та безпеки життєдіяльності, переглянути наявність засобів щодо забезпечення здорових і безпечних умов освітнього процесу та здійснити профілактичну роботу щодо вимог особистої безпеки.

12:51 19.12.2019

Педагогічна рада 13.11.2019 р.

     13.11.2019 р. відбулася педагогічна рада. Заступник директора з ТН Грабчак Л.І. розповіла про моніторинг навчальних досягнень за базову загальну середню освіту серед учнів І курсу за результатами проведення діагностичних контрольних робіт. Методист Мар'євич Т.І. ознайомила педагогів з впровадженням STEM-освіти на уроках фізики та математики в навчальному закладі.  Заступник директора з ВР Вознюк С.В. підготувала виступ «Булінг в освітньому закладі. Шляхи його виявлення та попередження розвитку», психолог Бахіна А.В. за результатами анкетування здобувачів освіти зробила висновок, соціальний педагог Дубовіцька М.В.  розповіла про роботу з превентивного виховання у навчальному закладі.

13:52 13.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено