A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Професія "Кухар"

Устаткування підприємств громадського харчування

групи

Опрацювати Виконати Відправити
Підручник: СаєнкоН.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування.-К.:ВАТ «Поліграфкнига», 2005
14

Фритюрниці

https://vseosvita.ua/library/robocij-zosit-dla-vikonanna-laboratornih-zavdan-ucnam-specialnosti-kuhar-konditer-osvitno-kvalifikovanogo-rivna-kuhar-konditer-3-rozradu-dennoi-formi--110865.

Контрольні

питання та завдання

ст.243-245

Розділ 10.11

письмово

Oceretnukanna

@gmail.com

Електричні та газові плити

https://studfile.net/preview/5118072/page:10/

https://studopedia.com.ua/1_302727_elektrichni-pliti.html

ст.178-189

Розділ 10.3

письмово

Oceretnukanna

@gmail.com

Сковороди

http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/

Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/Obl_kk_11/urok/

T_14/skovor_frityr.htm

https://www.youtube.com/watch?v=c7JPUoS4Pjc

Контрольні питання та завдання

ст.236-242

Розділ 10.10

Письмово

Oceretnukanna

@gmail.com

Марміти  для перших і других страв

http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/

Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/

Obl_kk_11/urok/T_18/Marmit.htm

Скласти звіт і відправити на пошту

Oceretnukanna

@gmail.com
24

Сучасне  теплове устаткування

https://naurok.com.ua/suchasne-teplove-ustatkuvannya--indukciyni-pliti-5358.html

https://www.food-service.com.ua/ua/plita-induktsionnaya-frosty-g35-k3-p90210

Дати відповіді на запитання   ст. 312

Oceretnukanna

@gmail.com

Холодильні камери

https://studfile.net/preview/5424451/page:4/

https://www.youtube.com/watch?v=vgGHVE3-FaE

ст.291-295

Розділ 129

Oceretnukanna

@gmail.com

Холодильні прилавки-вітрини

https://naurok.com.ua/urok-na-temu-harakteristika-prilavkiv-vitrin-75018.html

https://primus-shop.com.ua/ua/kholodilnoe-oborudovanie/konditerskie-kholodilnye-vitriny/konditerskaya-vitrina-juka-vdl-108

 

Контрольні питання та завдання

ст. 299-306

Розділ 12.11

письмово

Oceretnukanna

@gmail.com

Технологія приготування їжі з основами товарознавства 

№ групи

                 Опрацювати

Виконати

Відправити

Лабораторний практикум з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01   

 14

Тема.Технологія приготування страв з овочів.

https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01

Тема.Технологія приготування прісного тіста та виробів.

https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01

ЛПР№4 ст.23-27

 

 

ЛПР№12  ст.74-78

bezpalko111@ukr/net

 

Скласти звіт і відправити на пошту чи вайбер

  24

Тема. Технологія приготування компотів.

https://studfile.net/preview/5128679/

 

Р.17, 17.4 ст.379-381

bezpalko111@ukr/net

 

Тема. Технологія приготування киселів. https://studfile.net/preview/5128679/

 

 

Р.17, 17.6  ст. 384-387

 

 

Тема.  Технологія приготування желеподібних страв.

https://studfile.net/preview/5128679/

 

Р.17, 17.7  ст.387-390

 

 

Тема. Технологія приготування гарячих солодких страв.

https://studfile.net/preview/5128679/

 

Р. 17, 17.11 ст. 393-398

 

 

Тема. Технологія приготування чаю і какао. https://studfile.net/preview/5128679/

 

Р.18, 18.1,18.3  ст. 398-401

 

 

Тема. Технологія приготування кави. https://studfile.net/preview/5128679/

 

Р.18, 18.2 ст.401-403

 

 

Тема. Технологія приготування компотів.

https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01

 

ЛПР№11 ст. 55-58

Скласти звіт і відправити на пошту чи вайбер.

 

Тема. Технологія приготування чаю, кави, какао.

https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01

ЛПР№11 ст.58-60

Скласти звіт і відправити на пошту чи вайбер.

 

Тема. Технологія приготування гарячих солодких страв.

 

https://ru.calameo.com/read/00204555160114af72b01

ЛПР№11  ст.60-61

Скласти звіт і відправити на пошту чи вайбер.

3ТУ

Тема. Технологія приготування бульйонів.

https://studfile.net/preview/5128679/

Р.7, 7.2  ст.163-165

bezpalko111@ukr/net

 

Тема. Прянощі і приправи. https://studfile.net/preview/5128679/

Р.7, 7.3,  ст.168-173

bezpalko111@ukr/net

 

Тема. Технологія приготування борщів. https://studfile.net/preview/5128679/

Р.7, 7.3 7.ст.168-173

 

 

 Тема. Технологія приготування капусняків та розсольників. . https://studfile.net/preview/5128679/

Р.7, 7.7 ст.176;

7.8,ст.177

 

 

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування