A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Екологічний тиждень

Дата: 13.10.2021 17:16
Кількість переглядів: 197

Основна діяльність людини, основана на застосуванні штучно створених засобів, приводить, в кінцевому рахунку, до різкого посилення активного втручання суспільства в хід природних процесів, яке дедалі прискорюється за темпами і зростає за силою дії. Саме тому останнім часом ми все частіше починаємо згадувати про проблеми пов’язані з екологією і безпекою нашого життя на планеті Земля.

11.10.2021 р. розпочався екологічний тиждень з виставки учнівських світлин на екологічну тему.

 

12.10.2021 р. викладач фізики Мар’євич В. І. провів інформаційну годину «Енегроефективне освітлення» з метою популяризації культури енергозбереження серед здобувачів освіти навчального закладу, покращення екологічної ситуації. Учні ознайомилися з перевагами і недоліками енергозберігаючих ламп, отримали цікаву інформацію про галогенні лампи, технології на базі люмінесцентних діодів.

13.10.2021 р. викладач біології та географії Насопрунова О.В. провела лекцію «Екологічна мандрівка» з метою ознайомити здобувачів освіти з екологічними проблемами людства та способами їх вирішення. Учні грали в екологічну гру «Сортуй сміття», де вчились сортувати сміття на різні групи переробки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено