A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Йога від Івана Шевченка

Дата: 13.02.2020 16:00
Кількість переглядів: 156

Івану Шевченку із села Корделівки Калинівського району пішов 76-й рік. Але, на відміну від більшості його ровесників, він у чудовій формі. Нещодавно на базі нашого навчального закладу пройшов виступ Івана Шевченка, де він продемонстрував здобувачам освіти різноманітні вправи та захист. В його віці – це приклад для молоді. Тут і чудово виконана стійка на голові, прийоми захисту, розтяжка, 10 вправ «асан», або ще він називає її царською гімнастикою. Зі слів Івана Шевченка він тренується щодня 1,5 години на спортивному майданчику, переважно виконує вправи йоги і карате, які опанував у молоді роки.

Іван Шевченко просить не називати його спортсменом, бо служив він у військовій частині на Владивостоці, де готували розвідників-десантників.

Кілька років тому Іван Шевченко впав з висоти 4,5 метрів. Згодом, завдяки фізичним вправам, зміг повернутися до нормального життя.

Іван Шевченко закінчив Київський будівельний інститут, працював майстром державного нагляду на будівництві. За останні роки він провів понад сотню тренінгів у навчальних закладах, зокрема чудовий виступ у аграрному центрі міста Хмільника.

Споконвічна мрія Івана Шевченка - поспілкуватися з футболістом Кріштіану Роналду. З допомогою викладачів англійської мови нашого освітнього закладу було написано та передано лист кумиру Шевченка. 

Бурхливі оплески майстру довголіття! Прийміть від нас щирі побажання, міцного здоров’я, довголіття та успіхів у всіх Ваших починаннях. Нехай усі Ваші мрії здійсняться!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено