A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Нові завдання за період з 06.04. 2020 р. по 17.04.2020 р.

Дата: 03.04.2020 15:58
Кількість переглядів: 103

Устаткування підприємств харчування

№ уроку

Опрацювати

Виконати

Відправити

       Підручник: СаєнкоН.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування.-К.:ВАТ «Поліграфкнига»,2005

69-70

Машини та механізми для приготування кремів

Контрольні питання та завдання ст.102

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

71-72

Машини та механізми для приготування тіста

Контрольні питання та завдання ст.94-96

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

73-74

Практична робота №1 «Машини та механізми для приготування кремів»

https://vseosvita.ua/library/robocij-zosit-dla-vikonanna-laboratornih

-zavdan-ucnam-specialnosti-kuhar-konditer-osvitno-kvalifikovanogo

-rivna-kuhar-konditer-3-rozradu-dennoi-formi--110865.html?

fbclid=IwAR1WPBbuAR4MItN8tH8IOr_

2ro1PILzsE2sLMXMxLYIGTmbJ5EdU6f-SLo0

В робочому зошиті вибрати практичну роботу №11. Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

75-76

Класифікація сучасної електронної ваговимірювальної техніки

https://naurok.com.ua/posibnik-suchasna-elektronna-

vagovimiryuvalna-tehnika-103138.html

ст. 4-8

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

77-78

Вимоги до ваг та гир

https://naurok.com.ua/posibnik-suchasna-elektronna

-vagovimiryuvalna-tehnika-103138.html

ст.9-11

законспектувати.

Відповісти на питання та розгадати кросворд

Chernenko2@bigmir.net

79-80

Хліборізки

Контрольні питання та завдання ст.117-121

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

81-82

Слайсери

Контрольні питання та завдання ст.122-128

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

83-84

Практична робота №2 «Машини для нарізання хліба та гастрономічних продуктів

https://vseosvita.ua/library/robocij-zosit-dla-vikonanna-laboratornih-

zavdan-ucnam-specialnosti-kuhar-konditer-osvitno-kvalifikovanogo

-rivna-kuhar-konditer-3-rozradu-dennoi-formi--110865.html

?fbclid=IwAR1WPBbuAR4MItN8tH8IOr_

2ro1PILzsE2sLMXMxLYIGTmbJ5EdU6f-SLo0

В робочому зошиті вибрати практичну роботу №12. Виконати в своєму зошиті, сфотографувати та відправити для перевірки

Chernenko2@bigmir.net

85-86

Характеристика сучасного теплового устаткування

Контрольні питання та завдання ст.130-131

законспектувати

Chernenko2@bigmir.net

87-88

Шашличні печі. Грилі.

http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/

Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/

Obl_kk_11/urok/T_19/shashlik.htm

 

http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/

Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/

Obl_kk_11/urok/T_19/Gril.htm

Законспектувати. Відповісти на контрольні запитання

Chernenko2@bigmir.net

89-90

Жаровні для смаження млинців-напівфабрикатів

http://ua.textreferat.com/referat-1487-3.html

Законспектувати «електричні жаровні»

Chernenko2@bigmir.net

91-92

НВЧ-печі

http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/

Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/

Obl_kk_11/urok/T_16/mikrohv.htm

Законспектувати. Відповісти на контрольні запитання

 

Chernenko2@bigmir.net

93-94

Практична робота №3 «Сучасне теплове усаткування

https://knowledge.allbest.ru/physics/

2c0a65635b3ac68a5c43a88421216c36_0.html

виконати і відправити на електронну пошту

Chernenko2@bigmir.net

95-97

Газові плити

http://ito.vspu.net/Naukova_robota/data/Konkursu/2008_2009/

Gordiychyk_2008_2009/Kuhar_Dist/predmet/Oblad/

Obl_kk_11/urok/T_15/gaz_plyty.htm

Законспектувати. Відповісти на контрольні запитання

 

 


« повернутися

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування