Конкурс фахової майстерності серед учнів з професії "Кондитер"
11 лютого 2020 року проводився конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер" серед учнів групи №34.
Конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності здобувачів освіти.
Конкурс проходив у два тури: теоретичний - 30 хв та практичний - 4,5 год.
Всі учасники конкурсу виконали свої завдання "Приготування дріжджового тіста безопарним способом", дотримуючись вимог з охорони праці. Вироби були приготовленні з додержанням технології приготування борошняних виробів на достатньо високому професійному рівні.
Журі конурсу: Гаврилюк Ж. А. - заступник директора з НВР, Вознюк І. М. - старший майстер, Староха Л. С. - голова методичної комісії педагогів сфери послуг, Безпалько О. В. - викладач спецпредметів з професії "Кондитер", Кіріакіді В. О., Ніколайчук Л. В. - майстри виробничого навчання.
Учасники конкурсу: Вальчук Марина, Козак Василина, Петрук Олена, Поміркована Олександра, Хіцінська Аліна.
За результатами конкурсу І місце виборола Вальчук Марина, ІІ місце - Поміркована Олександра, а ІІІ місце - Козак Василина.