A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Засідання обласної методичної секції старших майстрів ЗП(ПТ)О

Дата: 24.10.2019 15:35
Кількість переглядів: 180

У ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» відбулося засідання обласної методичної секції старших майстрів ЗП(ПТ)О

ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» є успішним прикладом підготовки кваліфікованих робітничих кадрів за найсучаснішими стандартами.

24.10.2019 на базі навчального закладу відбувся семінар-нарада старших майстрів ЗП(ПТ)О на тему: «Ключові завдання організації професійної підготовки кваліфікованих робітників в закладах професійної (професійно-технічної) освіти в 2019-2020 навчальному році)». Ранкова зустріч учасників семінару-наради розпочалась привітаннями та ознайомленням з матеріально-технічною базою закладу. Її провели Анатолій Якович Демянюк, директор ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» та Жанна Анатоліївна Гаврилюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи.

Подальша робота та виступи учасників семінару продовжилися в приміщенні бібліотеки навчального закладу. Семінар відкрила заступник директора НМЦ ПТО у Вінницькій області Мусій Лілія Валеріївна, яка зазначила пріоритетні напрямки роботи навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у  Вінницькій області, а також розповіла про перспективи організації стажування майстрів виробничого навчання на базі НПЦ. У роботі семінару взяли участь методисти НМЦ ПТО у Вінницькій області Западнова Світлана Анатоліївна, Марчук Василь Анатолійович, Мазур Вячеслав Анатолійович. Про організацію навчально-виробничого процесу у Хмільницькому аграрному центрі професійно-технічної освіти, досягнення, перспективи, проблеми сьогодення та шляхи їх вирішення розповів директор Демянюк Анатолій Якович. Старший майстер ДПТНЗ «Хмільницький аграрний ЦПТО» Вознюк Ігор Михайлович ознайомив присутніх з організацією виробничого навчання та виробничої практики учнів у навчальному закладі. А поділилися своїм передовим педагогічним досвідом висококваліфіковані майстри виробничого навчання. Радецький Володимир Леонідович, застосувавши  ланкову систему організації роботи, разом з колегами-майстрами демонстрував щоденне технічне обслуговування, ТО№1 гусеничних та колісних тракторів, прийоми навішування сільськогосподарських машин на трактори, а також підготовку МТА для основного обробітку ґрунту в групі №31 з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія А2). Викладач Безпалько Олена Василівна та майстер виробничого навчання Кіріакіді Валентина Олексіївна, використовуючи інтегровану форму навчання, провели майстер-клас з приготування січеної натуральної маси з м’яса та напівфабрикатів з неї для учнів групи №24 за професією «Кухар».

 У фойє навчального закладу майстрами виробничого навчання з професії «Перукар (перукар-модельєр), манікюрник» Кузьмінською Наталією Костянтинівною, Жук Мариною Сергіївною та Старохою Людмилою Вікторівною  була організована виставка учнівських постижерних виробів у вигляді картин та зразків художнього оформлення та дизайну нігтів.

Обговорення та підведення підсумків семінару-наради залишило масу добрих вражень, побажань гарної, плідної, об’єднуючої співпраці в подальшому та використання досвіду провідних фахівців в галузі виробничо-навчальної діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено