A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Вчимося, працюємо, творимо під час канікул

Дата: 12.01.2022 15:15
Кількість переглядів: 392

05.01.2022р. проводилися педагогічні читання з теми «Професійна компетентність – основа конкурентоздатності кваліфікованого робітника».

Мета педагогічних читань:

- ознайомити педагогів з інноваційними технологіями, які впроваджують майстри виробничого навчання на уроках;

 

- сприяти підвищенню їх педагогічної майстерності;

- змінити стиль роботи зі здобувачами освіти.

Усі педагоги були об’єднані у шість груп. Творчі виступи з досвіду роботи для них підготували: Вознюк О. М. (станція «3D»); Ковальчук В. М. (станція «Комп’ютерна»); Жук М. С. (станція «Технологічна»); Кіріакіді В. О. (станція «Інноваційна»); Стаднічук О. С. (станція «Ситуаційна») та психолог навчального закладу Качайло О. О. (станція «Креативна»).

06.01.2022 р. викладачем спецмалювання Козаченко В. Е. був проведений майстер-клас для педагогів з виготовлення птаха щастя зі джутового гранату. У процесі заходу педагоги ознайомились з історією народної іграшки, основними її видами та характерними особливостями; з давніми народними промислами - виготовлення оберегу своїми руками.

11.01.2022 р. викладач української мови Голембівська Л. Р. провела практичне заняття для майстрів виробничого навчання про зміни в українському правописі.

12.01.2022 р. психолог навчального закладу Качайло О. О. провела тренінг для профілактики емоційного вигорання педагогів з теми «Світячи іншим - не згори сам». Мета тренінгу: зняти психологічну втому педагогів; активізувати мотиваційний компонент у щоденній роботі та потребу у професійному вдосконаленні; сприяти глибшому самопізнанню, особистісному зростанню та духовному добробуту.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено