A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2019.

Дата: 21.11.2019 14:46
Кількість переглядів: 236

20 листопада 2019 року відбувся І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» 2019. ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти» представив себе у трьох компетенціях, а саме: «Перукарське мистецтво», «Кладка цегли», «Слюсарні роботи».

Змагання з компетенції «Слюсарні роботи» відбулись на базі ДНЗ «ЦПТО №1 м. Вінниця». У конкурсі брали участь представники 8 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області. Пишаємося тим, що наш випускник, а нині молодий майстер Войтюк Петро Анатолійович, який нещодавно розпочав свою трудову діяльність, посів почесне ІІ місце. Це свідчить про високий рівень його підготовленості та майстерності. Вітаємо переможця!

Балинський Богдан представляв наш навчальний заклад з компетенції «Кладка цегли». Учасників змагань приймав ДНЗ «Вище професійне училище №7 м. Вінниця». Богдан успішно виконав роботи середньої складності при кладці цегляної арки. Учень показав досконале володіння знаннями і розуміння процедур безпечного виконання робіт. Вітаємо за зайняте ІV місце!

Учениця 3-го курсу Лісова Ангеліна взяла участь в компетенції «Перукарське мистецтво», де показала високий рівень професійної майстерності і якісно виконала завдання «Чоловіча салонна стрижка і укладання волосся». Дівчина в конкурсі такого рівня брала участь вперше. Незважаючи на це, вона подолала своє емоційне хвилювання і гідно представила наш навчальний заклад. Ангеліна отримала гарний професійний досвід, який в подальшому, ми сподіваємось, буде застосовано в професійній діяльності і участі в інших конкурсах високого рівня.

Усім учасникам бажаємо невичерпної наснаги, творчих злетів у майбутньому та перемог, а майстрам виробничого навчання Кузьмінській Наталії Костянтинівні, Старосі Людмилі Вікторівні, Жуку Сергію Васильовичу успіхів у подальшій творчій праці та здібних учнів!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено