A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Урок виробничого навчання з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва"

Дата: 24.10.2019 14:37
Кількість переглядів: 1517

24.10.2019 майстром виробничого навчання Радецьким В. Л. проведений відкритий урок виробничого навчання в групі №31 з професії "Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва (категорії А2)".

    Вступний інструктаж до уроку виробничого навчання  проходить у вигляді чергової зустрічі в студії каналу «1+1» на передачі «ТЕХНІЧНА СЛУЖБА НОВИН (ТСН)» в рамках проекту «Підтримка розвитку сільського господарства», де майстер виробничого навчання виступає в ролі ведучого-журналіста.

    Група відповідно до тематичного плану виробничого навчання ділиться на ланки, які імітують у процесі гри представників сільськогосподарських підприємств та фірм.

   Актуалізація опорних знань відбувається у вигляді розмови у студії по темі технічного обслуговування тракторів та підготовки машинно-тракторних агрегатів до роботи на основі теоретичного матеріалу предметів «Трактори», «Сільськогосподарські машини», «Комплексна система технічного обслуговування і ремонту машин», «Охорона праці».

   У процесі ефіру учні розглядають вимоги щодо охорони праці при виконанні робіт по ТО та підготовці МТА.

    В процесі поточного інструктажу за кожною ланкою закріплюється окремо майстер виробничого навчання, і учні працюють у ланках по 5-6 чоловік на окремих робочих місцях у лабораторії та на території машинно-тракторного парку.

  Домашнє завдання для повторення матеріалу видається відповідно до затвердженого графіка руху ланок. Які протягом наступних 3-х заняттях охоплюють всі теми циклу завдань.

     Загалом  учні побачили, що вдало проведений урок – це їх особиста заслуга, що, в свою чергу, підвищує їх навчальний статус в особистих очах та статус викладача, як їх наставника.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено