A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти"
Вінницька область

Урок виробничого навчання з професії "Штукатур"

Дата: 13.11.2019 14:14
Кількість переглядів: 472

Професія «Штукатур» займає особливе і дуже помітне місце серед інших будівельних професій. На сьогодні вона користується попитом на ринку праці і є дуже затребуваною. Штукатур- це перший фахівець, від якості роботи якого залежить естетичний вигляд будинку. Розмір заробітку штукатура залежить від його кваліфікації. Отже, можна сміливо стверджувати, що у професійного штукатура робота буде завжди.

13 листопада 2019 року майстром виробничого навчання Мироненко Валентиною Семенівною був проведений відкритий урок в групі №23 з професії «Штукатур» на тему «Накидання розчинової суміші ковшем». На уроці здобувачі освіти навчилися самостійно організовувати своє робоче місце, готувати цегляну поверхню, а саме: очищати від напливів розчину, від пилу і бруду,  вибирати шви, змочувати стіну, а також готувати розчин потрібної консистенції ручним способом, підбирати інструмент, виконувати накидання розчинової суміші ковшем на нижню, середню і верхню частини стіни способом «зліва направо» і «справа наліво».

Під час вступного інструктажу для перевірки знань було використано тестові завдання, також учні розгадували ребуси та кросворди.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено